Nina Paulnitz

Lund

I centrala Lund i Skåne driver Nina sin skönhetssalong och akademi. Nina påbörjade sin karriär i skönhetsbranschen år 2004 då hon studerade hår- och makeupstyling i Köpenhamn, och har därefter utbildat sig inom fransförlängning samt lashlift och browlift med flertalet fortbildningar i bagaget. Idag arbetar hon själv som yrkeslärare för blivande stylister.
Nina ser sitt arbete som ett aktivt lärande och lägger stor vikt vid att ständigt utvecklas för att kunna erbjuda kunder och elever högsta kvalitet. Med sin kreativa natur och känsla för detaljer arbetar Nina med stor passion för att hjälpa sina elever att nå sin fulla potential och mål.

Hennes egen strävan har har resulterat i flertalet diplom, medaljer och pokaler, bland annat utsågs hennes arbete till ”Judges Favourite work” i Fantasy Lashes Live 2019.
I arbetet som lärare drivs Nina av kärleken till yrket och att få dela med sig av kunskap, se eleverna utvecklas och bli trygga i sin roll. Med sin pedagogiska och akademiska utbildning i grunden kan hon individanpassa utbildningarna efter varje unik elevs behov.

UTBILDNINGAR: Lash&Brow Lift/Lamination, Fransförlängning, LED Fransförlängning,  Hybrid Henna brow.

Kontakter

Shopping Cart
EUR Euro